Efternamn AbañaAtt veta mer om Abaña efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abaña ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abaña.

Abaña efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abaña, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abaña är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abaña

Visa karta över efternamnet Abaña

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abaña i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abaña, så att vi kan få exakt information om alla Abaña som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abaña efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abaña efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abaña är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abaña i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (465)
 2. Spanien Spanien (25)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (1)
 4. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abaña runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abaña efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abaña är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abaña är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abaña. Detta beror på att efternamnet Abaña ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abaña kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abaña ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abaña eller något av de liknande efternamnen till Abaña kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abaña har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abaña, men med en gemensam rot.

 1. Abiña
 2. Aviña
 3. Abana
 4. Aban
 5. Abani
 6. Abano
 7. Abbama
 8. Abbema
 9. Abenia
 10. Abinia
 11. Abma
 12. Abona
 13. Apana
 14. Aviño
 15. Aviñoa
 16. Abina
 17. Abonia
 18. Afana
 19. Abena
 20. Abouna
 21. Apaina
 22. Abayon
 23. Abbona
 24. Abayhan
 25. Abane
 26. Abán
 27. Abbaino
 28. Abban
 29. Abben
 30. Abbene
 31. Abbon
 32. Abboni
 33. Aben
 34. Abene
 35. Abian
 36. Abin
 37. Abinio
 38. Abino
 39. Abinou
 40. Abion