Efternamn AbbenAtt veta mer om Abben efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abben ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abben.

Abben efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abben, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abben är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abben

Visa karta över efternamnet Abben

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abben i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abben, så att vi kan få exakt information om alla Abben som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abben efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abben efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abben är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abben i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (136)
 2. Tyskland Tyskland (30)
 3. Danmark Danmark (25)
 4. Ryssland Ryssland (8)
 5. Sverige Sverige (6)
 6. Australien Australien (5)
 7. England England (4)
 8. Kanada Kanada (1)
 9. Indien Indien (1)
 10. Nederländerna Nederländerna (1)
 11. Filippinerna Filippinerna (1)
 12. Pakistan Pakistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abben runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abben efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abben är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abben är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abben när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abben.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abben har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abben som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abben kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abben ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abben eller något av de liknande efternamnen till Abben kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abben har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abben, men med en gemensam rot.

 1. Abban
 2. Abbene
 3. Abbon
 4. Aben
 5. Abien
 6. Aiben
 7. Aban
 8. Abbema
 9. Abboni
 10. Abene
 11. Abian
 12. Abin
 13. Abion
 14. Abney
 15. Aboin
 16. Abon
 17. Abuan
 18. Abuin
 19. Apen
 20. Auban
 21. Aubin
 22. Aubon
 23. Aven
 24. Aifen
 25. Aaban
 26. Abeni
 27. Abena
 28. Abbona
 29. Abbane
 30. Abn
 31. Abueno
 32. Abán
 33. Abani
 34. Abano
 35. Abbaino
 36. Abbama
 37. Abenia
 38. Abino
 39. Abma
 40. Aboim