Efternamn AbbamaAtt veta mer om Abbama efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbama ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbama.

Abbama efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbama, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbama är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbama

Visa karta över efternamnet Abbama

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbama i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbama, så att vi kan få exakt information om alla Abbama som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbama efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbama efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbama är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbama i världen

 1. Kazakstan Kazakstan (4)
 2. Ryssland Ryssland (3)
 3. Kamerun Kamerun (2)
 4. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbama runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbama efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbama är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbama är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbama genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbama kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbama ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbama eller något av de liknande efternamnen till Abbama kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbama har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbama, men med en gemensam rot.

 1. Abbema
 2. Abban
 3. Abma
 4. Abana
 5. Abbona
 6. Abbane
 7. Ahbam
 8. Aban
 9. Abaña
 10. Abani
 11. Abano
 12. Abbaino
 13. Abben
 14. Abbene
 15. Abbon
 16. Abboni
 17. Abenia
 18. Abian
 19. Abiña
 20. Abinia
 21. Aboim
 22. Abomo
 23. Abona
 24. Abuan
 25. Apana
 26. Aubain
 27. Auban
 28. Aubani
 29. Abina
 30. Aaban
 31. Abonia
 32. Afana
 33. Abena
 34. Abouna
 35. Afiana
 36. Abane
 37. Aben
 38. Abene
 39. Abin
 40. Abinio