Efternamn AbbemaAtt veta mer om Abbema efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbema ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbema.

Abbema efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbema, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbema är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbema

Visa karta över efternamnet Abbema

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbema i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbema, så att vi kan få exakt information om alla Abbema som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbema efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbema efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbema är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbema i världen

 1. Nederländerna Nederländerna (56)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (21)
 3. Kenya Kenya (4)
 4. Tyskland Tyskland (3)
 5. Schweiz Schweiz (1)
 6. Frankrike Frankrike (1)
 7. Ryssland Ryssland (1)
 8. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbema runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbema efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbema är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbema är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbema har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbema som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbema kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbema ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbema eller något av de liknande efternamnen till Abbema kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbema har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbema, men med en gemensam rot.

 1. Abbama
 2. Abben
 3. Abbene
 4. Abma
 5. Abena
 6. Abbona
 7. Abaña
 8. Abban
 9. Abbon
 10. Abboni
 11. Aben
 12. Abene
 13. Abenia
 14. Abiña
 15. Abinia
 16. Abney
 17. Aboim
 18. Abomo
 19. Abona
 20. Avena
 21. Abina
 22. Abeni
 23. Abonia
 24. Abana
 25. Abouna
 26. Abien
 27. Aiben
 28. Abbane
 29. Avem
 30. Abueno
 31. Ahbam
 32. Aban
 33. Abani
 34. Abano
 35. Abbaino
 36. Abian
 37. Abin
 38. Abinio
 39. Abino
 40. Abinou