Efternamn AbbonaAtt veta mer om Abbona efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbona ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbona.

Abbona efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbona, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbona är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbona

Visa karta över efternamnet Abbona

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbona i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbona, så att vi kan få exakt information om alla Abbona som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbona efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbona efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbona är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbona i världen

 1. Argentina Argentina (228)
 2. Italien Italien (121)
 3. Uruguay Uruguay (98)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (29)
 5. Frankrike Frankrike (27)
 6. Kanada Kanada (20)
 7. Brasilien Brasilien (8)
 8. Chile Chile (2)
 9. Tyskland Tyskland (1)
 10. Spanien Spanien (1)
 11. Nederländerna Nederländerna (1)
 12. Norge Norge (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbona runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbona efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbona är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbona är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbona genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbona kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbona ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbona eller något av de liknande efternamnen till Abbona kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbona har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbona, men med en gemensam rot.

 1. Abbon
 2. Abboni
 3. Abona
 4. Abbama
 5. Abban
 6. Abbema
 7. Abben
 8. Abbene
 9. Abion
 10. Abon
 11. Aubon
 12. Aubone
 13. Abina
 14. Abonia
 15. Abana
 16. Abena
 17. Abouna
 18. Abbane
 19. Abbouni
 20. Aban
 21. Abaña
 22. Abani
 23. Abano
 24. Abbaino
 25. Aben
 26. Abene
 27. Abenia
 28. Abian
 29. Abin
 30. Abiña
 31. Abinia
 32. Abino
 33. Abma
 34. Aboim
 35. Aboin
 36. Abomo
 37. Aboyne
 38. Abuan
 39. Abuin
 40. Apana