Efternamn AbbonAtt veta mer om Abbon efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbon ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbon.

Abbon efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbon, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbon är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbon

Visa karta över efternamnet Abbon

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbon i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbon, så att vi kan få exakt information om alla Abbon som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbon efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbon efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbon är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbon i världen

 1. Frankrike Frankrike (9)
 2. Filippinerna Filippinerna (5)
 3. Australien Australien (2)
 4. Brasilien Brasilien (2)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 6. Argentina Argentina (1)
 7. England England (1)
 8. Nigeria Nigeria (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbon runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbon efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbon är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbon är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbon genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

 1. Abban
 2. Abben
 3. Abboni
 4. Abion
 5. Abon
 6. Aubon
 7. Abbona
 8. Aban
 9. Abbene
 10. Aben
 11. Abian
 12. Abin
 13. Aboin
 14. Abona
 15. Abuan
 16. Abuin
 17. Apon
 18. Auban
 19. Aubin
 20. Auboin
 21. Aubone
 22. Avion
 23. Avon
 24. Aaban
 25. Abien
 26. Aiben
 27. Abayon
 28. Abbane
 29. Abno
 30. Abn
 31. Aphon
 32. Abbouni
 33. Abán
 34. Abani
 35. Abano
 36. Abbaino
 37. Abbama
 38. Abbema
 39. Abene
 40. Abino