Efternamn AbbaneAtt veta mer om Abbane efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbane ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbane.

Abbane efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbane, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbane är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbane

Visa karta över efternamnet Abbane

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbane i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbane, så att vi kan få exakt information om alla Abbane som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbane efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbane efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbane är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbane i världen

 1. Algeriet Algeriet (1831)
 2. Marocko Marocko (136)
 3. Frankrike Frankrike (24)
 4. Iran Iran (10)
 5. Spanien Spanien (8)
 6. Kamerun Kamerun (3)
 7. Niger Niger (3)
 8. Sverige Sverige (3)
 9. Angola Angola (1)
 10. Indien Indien (1)
 11. Filippinerna Filippinerna (1)
 12. Qatar Qatar (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbane runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbane efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbane är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbane är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbane. Detta beror på att efternamnet Abbane ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbane när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbane.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbane har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbane som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbane kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbane ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbane eller något av de liknande efternamnen till Abbane kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbane har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbane, men med en gemensam rot.

 1. Abban
 2. Abbene
 3. Abane
 4. Aban
 5. Abani
 6. Abano
 7. Abbaino
 8. Abbama
 9. Abben
 10. Abbon
 11. Abboni
 12. Abene
 13. Abian
 14. Aboyne
 15. Abuan
 16. Affane
 17. Auban
 18. Aubani
 19. Aubone
 20. Aaban
 21. Abayane
 22. Abana
 23. Afane
 24. Aphane
 25. Abbona
 26. Abbema
 27. Aben
 28. Abin
 29. Abino
 30. Abion
 31. Abma
 32. Abney
 33. Aboin
 34. Abon
 35. Abona
 36. Abuin
 37. Afan
 38. Affani
 39. Apana
 40. Apone