Efternamn AbeneAtt veta mer om Abene efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abene ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abene.

Abene efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abene, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abene är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abene

Visa karta över efternamnet Abene

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abene i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abene, så att vi kan få exakt information om alla Abene som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abene efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abene efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abene är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abene i världen

 1. Kamerun Kamerun (825)
 2. Nigeria Nigeria (818)
 3. Ghana Ghana (380)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (270)
 5. Tunisien Tunisien (155)
 6. Algeriet Algeriet (107)
 7. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (27)
 8. Uganda Uganda (19)
 9. England England (13)
 10. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (10)
 11. Belgien Belgien (8)
 12. Indien Indien (6)
 13. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (5)
 14. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (4)
 15. Kenya Kenya (4)
 16. Argentina Argentina (3)
 17. Tyskland Tyskland (3)
 18. Frankrike Frankrike (2)
 19. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 20. Vitryssland Vitryssland (1)
 21. Tjeckien Tjeckien (1)
 22. Etiopien Etiopien (1)
 23. Italien Italien (1)
 24. Nederländerna Nederländerna (1)
 25. Sydsudan Sydsudan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abene runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abene efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abene är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abene är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abene. Detta beror på att efternamnet Abene ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abene kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abene ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abene eller något av de liknande efternamnen till Abene kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abene har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abene, men med en gemensam rot.

 1. Abbene
 2. Aben
 3. Avene
 4. Abeni
 5. Abena
 6. Abane
 7. Aban
 8. Abani
 9. Abano
 10. Abben
 11. Abenia
 12. Abin
 13. Abino
 14. Abney
 15. Abon
 16. Abona
 17. Aboyne
 18. Apen
 19. Apone
 20. Aubone
 21. Aveine
 22. Aven
 23. Avena
 24. Aveney
 25. Aveni
 26. Avenne
 27. Abina
 28. Abana
 29. Afane
 30. Abien
 31. Apine
 32. Aiben
 33. Abbane
 34. Abno
 35. Abn
 36. Abueno
 37. Afine
 38. Abban
 39. Abbema
 40. Abbon