Efternamn AbbeneAtt veta mer om Abbene efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbene ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbene.

Abbene efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbene, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbene är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbene

Visa karta över efternamnet Abbene

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbene i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbene, så att vi kan få exakt information om alla Abbene som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbene efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbene efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbene är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbene i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (343)
 2. Italien Italien (172)
 3. Argentina Argentina (29)
 4. Frankrike Frankrike (8)
 5. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (5)
 6. Algeriet Algeriet (4)
 7. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 8. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 9. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbene runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbene efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbene är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbene är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbene genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbene. Detta beror på att efternamnet Abbene ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbene när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbene.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbene kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbene ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abben
 2. Abene
 3. Abbane
 4. Abban
 5. Abbema
 6. Abbon
 7. Abboni
 8. Aben
 9. Aboyne
 10. Aubone
 11. Avene
 12. Abeni
 13. Abena
 14. Abien
 15. Aiben
 16. Abbona
 17. Abueno
 18. Abane
 19. Aban
 20. Abani
 21. Abano
 22. Abbaino
 23. Abbama
 24. Abenia
 25. Abian
 26. Abin
 27. Abino
 28. Abion
 29. Abney
 30. Aboin
 31. Abon
 32. Abona
 33. Abuan
 34. Abuin
 35. Affane
 36. Apen
 37. Apone
 38. Auban
 39. Aubani
 40. Aubin