Efternamn AbayaneAtt veta mer om Abayane efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abayane ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abayane.

Abayane efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abayane, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abayane är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abayane

Visa karta över efternamnet Abayane

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abayane i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abayane, så att vi kan få exakt information om alla Abayane som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abayane efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abayane efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abayane är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abayane i världen

 1. Marocko Marocko (4)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abayane runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abayane efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abayane är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abayane är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abayane genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abayane kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abayane ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aboyne
 2. Abuyan
 3. Abayon
 4. Abbane
 5. Abayhan
 6. Abane
 7. Aban
 8. Abani
 9. Abano
 10. Abban
 11. Abbene
 12. Abene
 13. Abian
 14. Abuan
 15. Affane
 16. Avanne
 17. Ayapan
 18. Aaban
 19. Abana
 20. Afane
 21. Abayomi
 22. Aphane
 23. Avoyan
 24. Apoyan
 25. Afyan
 26. Aveyan
 27. Abaña
 28. Abbaino
 29. Abbama
 30. Abben
 31. Abbon
 32. Abboni
 33. Aben
 34. Abin
 35. Abino
 36. Abion
 37. Abma
 38. Abney
 39. Aboin
 40. Abon