Efternamn AbayonAtt veta mer om Abayon efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abayon ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abayon.

Abayon efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abayon, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abayon är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abayon

Visa karta över efternamnet Abayon

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abayon i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abayon, så att vi kan få exakt information om alla Abayon som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abayon efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abayon efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abayon är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abayon i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (14513)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (142)
 3. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (39)
 4. Malaysia Malaysia (27)
 5. Qatar Qatar (22)
 6. Singapore Singapore (17)
 7. Kanada Kanada (11)
 8. Saudiarabien Saudiarabien (9)
 9. Argentina Argentina (8)
 10. Spanien Spanien (6)
 11. Kuwait Kuwait (4)
 12. Indonesien Indonesien (3)
 13. Thailand Thailand (3)
 14. Hongkong Hongkong (2)
 15. Nederländerna Nederländerna (2)
 16. Australien Australien (1)
 17. Cypern Cypern (1)
 18. Danmark Danmark (1)
 19. England England (1)
 20. Guam Guam (1)
 21. Mexiko Mexiko (1)
 22. Nigeria Nigeria (1)
 23. Norge Norge (1)
 24. Portugal Portugal (1)
 25. Taiwan Taiwan (1)
 26. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abayon runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abayon efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abayon är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abayon är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abayon när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abayon.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abayon kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abayon ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aban
 2. Abano
 3. Abbon
 4. Abion
 5. Abon
 6. Abuyan
 7. Abayane
 8. Abayomi
 9. Apuyon
 10. Abayhan
 11. Abaña
 12. Abani
 13. Abban
 14. Abben
 15. Abboni
 16. Aben
 17. Abian
 18. Abin
 19. Abino
 20. Abinou
 21. Aboin
 22. Abomo
 23. Abona
 24. Aboyne
 25. Abuan
 26. Abuin
 27. Afan
 28. Apon
 29. Aubain
 30. Auban
 31. Aubon
 32. Avan
 33. Avion
 34. Avon
 35. Ayapan
 36. Aaban
 37. Afanou
 38. Abana
 39. Abien
 40. Abonyo