Efternamn AabanAtt veta mer om Aaban efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aaban ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aaban.

Aaban efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aaban, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aaban är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aaban

Visa karta över efternamnet Aaban

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aaban i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aaban, så att vi kan få exakt information om alla Aaban som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aaban efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aaban efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aaban är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aaban i världen

 1. Pakistan Pakistan (13)
 2. Indien Indien (10)
 3. Iran Iran (9)
 4. Nigeria Nigeria (2)
 5. Bangladesh Bangladesh (1)
 6. Malaysia Malaysia (1)
 7. Filippinerna Filippinerna (1)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aaban runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aaban efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aaban är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aaban är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aaban när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aaban.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aaban kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aaban ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aban
 2. Abban
 3. Auban
 4. Abani
 5. Abano
 6. Abben
 7. Abbon
 8. Aben
 9. Abian
 10. Abin
 11. Abon
 12. Abuan
 13. Afan
 14. Aubain
 15. Aubani
 16. Aubin
 17. Aubon
 18. Avan
 19. Avian
 20. Ayapan
 21. Abana
 22. Aifan
 23. Affan
 24. Afyan
 25. Aiben
 26. Abbane
 27. Abn
 28. Apan
 29. Ahbam
 30. Abane
 31. Abbaino
 32. Abbama
 33. Abbene
 34. Abboni
 35. Abene
 36. Abino
 37. Abion
 38. Abma
 39. Aboin
 40. Abona