Efternamn AbacusAtt veta mer om Abacus efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abacus ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abacus.

Abacus efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abacus, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abacus är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abacus

Visa karta över efternamnet Abacus

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abacus i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abacus, så att vi kan få exakt information om alla Abacus som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abacus efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abacus efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abacus är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abacus i världen

 1. Israel Israel (2)
 2. Filippinerna Filippinerna (2)
 3. Nigeria Nigeria (1)
 4. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abacus runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abacus efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abacus är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abacus är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abacus. Detta beror på att efternamnet Abacus ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abacus när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abacus.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abacus har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abacus som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abacus eller något av de liknande efternamnen till Abacus kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abacus har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abacus, men med en gemensam rot.

 1. Abacos
 2. Abacuc
 3. Abajas
 4. Abazis
 5. Abajos
 6. Abujas
 7. Abzac
 8. Abazaj
 9. Abecasis
 10. Abechuco
 11. Abejez
 12. Abjij
 13. Abkik
 14. Afazaz
 15. Abazoska
 16. Avgust
 17. Abczak
 18. Afakasi
 19. Abecassis
 20. Aubijoux
 21. Avgousti
 22. Abu gosh
 23. Abisogun
 24. Abougoush
 25. Avsec
 26. Apecech
 27. Abghouch
 28. Abu-jazar
 29. Apeseche
 30. Apozaga
 31. Apeceche
 32. Abu jazar
 33. Abkhazava
 34. Avgoustis
 35. Abou cisse
 36. Abou sacko
 37. Abu khousa
 38. Abu kwik
 39. Abu saqr
 40. Aboujokh