Efternamn AbecasisAtt veta mer om Abecasis efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abecasis ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abecasis.

Abecasis efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abecasis, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abecasis är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abecasis

Visa karta över efternamnet Abecasis

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abecasis i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abecasis, så att vi kan få exakt information om alla Abecasis som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abecasis efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abecasis efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abecasis är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abecasis i världen

 1. Portugal Portugal (774)
 2. Argentina Argentina (339)
 3. Spanien Spanien (38)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (36)
 5. Venezuela Venezuela (32)
 6. Israel Israel (22)
 7. England England (15)
 8. Chile Chile (13)
 9. Peru Peru (13)
 10. Gibraltar Gibraltar (6)
 11. Belgien Belgien (3)
 12. Panama Panama (3)
 13. Bolivia Bolivia (2)
 14. Brasilien Brasilien (2)
 15. Andorra Andorra (1)
 16. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 17. Kanada Kanada (1)
 18. Schweiz Schweiz (1)
 19. Costa Rica Costa Rica (1)
 20. Tyskland Tyskland (1)
 21. Frankrike Frankrike (1)
 22. Wales Wales (1)
 23. Italien Italien (1)
 24. Sydkorea Sydkorea (1)
 25. Moçambique Moçambique (1)
 26. Norge Norge (1)
 27. Polen Polen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abecasis runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abecasis efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abecasis är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abecasis är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abecasis. Detta beror på att efternamnet Abecasis ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abecasis har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abecasis som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abecasis eller något av de liknande efternamnen till Abecasis kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abecasis har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abecasis, men med en gemensam rot.

 1. Abecassis
 2. Abazis
 3. Abacos
 4. Abajas
 5. Abechuco
 6. Abujas
 7. Abacus
 8. Afakasi
 9. Abajos
 10. Abejez
 11. Abjij
 12. Abkik
 13. Abzac
 14. Apeceche
 15. Avgoustis
 16. Abazaj
 17. Abu hashish
 18. Abu kwik
 19. Abazoska
 20. Aboukassim
 21. Apecech
 22. Abczak
 23. Abo kasem
 24. Abacuc
 25. Abu-jazar
 26. Afazaz
 27. Apecechea
 28. Apeseche
 29. Apozaga
 30. Apushkin
 31. Avgousti
 32. Abu jazar
 33. Abu gosh
 34. Abisogun
 35. Abkhazava
 36. Abougoush
 37. Avsec
 38. Abou cisse
 39. Abu shawish
 40. Abu saqr