Efternamn AbazoskaAtt veta mer om Abazoska efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abazoska ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abazoska.

Abazoska efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abazoska, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abazoska är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abazoska

Visa karta över efternamnet Abazoska

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abazoska i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abazoska, så att vi kan få exakt information om alla Abazoska som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abazoska efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abazoska efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abazoska är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abazoska i världen

 1. Makedonien Makedonien (131)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (6)
 3. Albanien Albanien (1)
 4. Österrike Österrike (1)
 5. Nederländerna Nederländerna (1)
 6. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abazoska runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abazoska efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abazoska är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abazoska är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abazoska. Detta beror på att efternamnet Abazoska ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abazoska har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abazoska som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abacos
 2. Abazis
 3. Abajos
 4. Abajas
 5. Abazaj
 6. Abczak
 7. Abacus
 8. Abecasis
 9. Abkik
 10. Abujas
 11. Abzac
 12. Afazaz
 13. Apozaga
 14. Abu gosh
 15. Abisogun
 16. Abkhazava
 17. Aboujokh
 18. Afakasi
 19. Abacuc
 20. Abghouch
 21. Abecassis
 22. Abechuco
 23. Abejez
 24. Abjij
 25. Abu-jazar
 26. Aubijoux
 27. Avgousti
 28. Apezechea
 29. Abu jazar
 30. Abougoush
 31. Avsec
 32. Abou sacko
 33. Abu khousa
 34. Abu shakra
 35. Abu kwik
 36. Abu saqr
 37. Avgust
 38. Abo kasem
 39. Abughazaleh
 40. Apecechea