Efternamn AbazisAtt veta mer om Abazis efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abazis ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abazis.

Abazis efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abazis, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abazis är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abazis

Visa karta över efternamnet Abazis

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abazis i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abazis, så att vi kan få exakt information om alla Abazis som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abazis efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abazis efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abazis är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abazis i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (53)
 2. Grekland Grekland (21)
 3. Belgien Belgien (8)
 4. Kanada Kanada (5)
 5. Australien Australien (2)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abazis runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abazis efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abazis är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abazis är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Att avgöra om efternamnet Abazis eller något av de liknande efternamnen till Abazis kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abazis har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abazis, men med en gemensam rot.

 1. Abacos
 2. Abajas
 3. Abazaj
 4. Abacus
 5. Abajos
 6. Abecasis
 7. Abjij
 8. Abkik
 9. Abujas
 10. Abzac
 11. Afazaz
 12. Abazoska
 13. Abczak
 14. Abacuc
 15. Abecassis
 16. Abejez
 17. Afakasi
 18. Abu-jazar
 19. Apozaga
 20. Abu jazar
 21. Abu gosh
 22. Abkhazava
 23. Avsec
 24. Abu kwik
 25. Avgust
 26. Abechuco
 27. Apushkin
 28. Aubijoux
 29. Avgousti
 30. Abisogun
 31. Abougoush
 32. Avgoustis
 33. Abou cisse
 34. Abu shawish
 35. Abu hashish
 36. Abu saqr
 37. Aboukassim
 38. Aboujokh
 39. Apecech
 40. Abo kasem