Efternamn AbazajAtt veta mer om Abazaj efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abazaj ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abazaj.

Abazaj efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abazaj, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abazaj är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abazaj

Visa karta över efternamnet Abazaj

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abazaj i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abazaj, så att vi kan få exakt information om alla Abazaj som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abazaj efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abazaj efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abazaj är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abazaj i världen

 1. Albanien Albanien (954)
 2. Kosovo Kosovo (546)
 3. Grekland Grekland (108)
 4. Slovenien Slovenien (68)
 5. Sverige Sverige (38)
 6. Tyskland Tyskland (33)
 7. Italien Italien (27)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (16)
 9. Österrike Österrike (10)
 10. Schweiz Schweiz (5)
 11. England England (5)
 12. Tjeckien Tjeckien (4)
 13. Serbien Serbien (2)
 14. Belgien Belgien (1)
 15. Frankrike Frankrike (1)
 16. Irak Irak (1)
 17. Montenegro Montenegro (1)
 18. Norge Norge (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abazaj runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abazaj efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abazaj är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abazaj är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abazaj när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abazaj.

Att avgöra om efternamnet Abazaj eller något av de liknande efternamnen till Abazaj kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abazaj har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abazaj, men med en gemensam rot.

 1. Abajas
 2. Abzac
 3. Afazaz
 4. Abczak
 5. Abazis
 6. Abacos
 7. Abjij
 8. Abujas
 9. Abacus
 10. Abacuc
 11. Abajos
 12. Abejez
 13. Abkik
 14. Abu-jazar
 15. Apozaga
 16. Abu jazar
 17. Abkhazava
 18. Abazoska
 19. Afakasi
 20. Abecasis
 21. Avsec
 22. Abu saqr
 23. Avgust
 24. Abecassis
 25. Abechuco
 26. Abughazaleh
 27. Aubijoux
 28. Abu gosh
 29. Abisogun
 30. Abu kwik
 31. Aboujokh
 32. Apecech
 33. Afashagov
 34. Abo kasem
 35. Abghouch
 36. Apeseche
 37. Apushkin
 38. Avgousti
 39. Apezechea
 40. Apeceche