Efternamn AbejezAtt veta mer om Abejez efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abejez ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abejez.

Abejez efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abejez, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abejez är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abejez

Visa karta över efternamnet Abejez

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abejez i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abejez, så att vi kan få exakt information om alla Abejez som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abejez efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abejez efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abejez är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abejez i världen

 1. Spanien Spanien (49)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abejez runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abejez efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abejez är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abejez är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abejez genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abejez. Detta beror på att efternamnet Abejez ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abejez har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abejez som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abejez kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abejez ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abajas
 2. Abjij
 3. Abujas
 4. Abajos
 5. Abacos
 6. Abkik
 7. Abzac
 8. Afazaz
 9. Avsec
 10. Abazaj
 11. Apecech
 12. Abczak
 13. Abacus
 14. Abazis
 15. Abacuc
 16. Abecasis
 17. Abechuco
 18. Abu-jazar
 19. Apeseche
 20. Aubijoux
 21. Apeceche
 22. Abu jazar
 23. Aboujokh
 24. Avgust
 25. Abecassis
 26. Apecechea
 27. Apozaga
 28. Apezechea
 29. Abu gosh
 30. Abisogun
 31. Abkhazava
 32. Abu kwik
 33. Abu saqr
 34. Abazoska
 35. Abo kasem
 36. Afakasi
 37. Abghouch
 38. Apechechea
 39. Apushkin
 40. Avgousti