Efternamn AbczakAtt veta mer om Abczak efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abczak ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abczak.

Abczak efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abczak, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abczak är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abczak

Visa karta över efternamnet Abczak

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abczak i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abczak, så att vi kan få exakt information om alla Abczak som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abczak efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abczak efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abczak är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abczak i världen

 1. Polen Polen (27)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abczak runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abczak efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abczak är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abczak är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abczak genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abczak. Detta beror på att efternamnet Abczak ofta har genomgått mutationer.

Att avgöra om efternamnet Abczak eller något av de liknande efternamnen till Abczak kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abczak har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abczak, men med en gemensam rot.

 1. Abzac
 2. Abazaj
 3. Abajas
 4. Abkik
 5. Abujas
 6. Afazaz
 7. Abazis
 8. Abacos
 9. Abejez
 10. Abjij
 11. Apozaga
 12. Abazoska
 13. Abacus
 14. Abacuc
 15. Abajos
 16. Abecasis
 17. Abechuco
 18. Abu-jazar
 19. Abu jazar
 20. Abkhazava
 21. Avsec
 22. Abu kwik
 23. Abu saqr
 24. Aboujokh
 25. Avgust
 26. Apecech
 27. Afakasi
 28. Abecassis
 29. Apushkin
 30. Aubijoux
 31. Apeceche
 32. Abu gosh
 33. Abisogun
 34. Abou sacko
 35. Abu shakra
 36. Abo kasem
 37. Abghouch
 38. Abughazaleh
 39. Apecechea
 40. Apeseche