Efternamn AbzacAtt veta mer om Abzac efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abzac ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abzac.

Abzac efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abzac, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abzac är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abzac

Visa karta över efternamnet Abzac

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abzac i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abzac, så att vi kan få exakt information om alla Abzac som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abzac efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abzac efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abzac är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abzac i världen

 1. Argentina Argentina (15)
 2. Frankrike Frankrike (1)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abzac runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abzac efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abzac är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abzac är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abzac genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abzac har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abzac som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abazaj
 2. Abczak
 3. Abacos
 4. Abajas
 5. Abjij
 6. Abkik
 7. Abujas
 8. Afazaz
 9. Avsec
 10. Abacus
 11. Abazis
 12. Abacuc
 13. Abejez
 14. Apozaga
 15. Abajos
 16. Abecasis
 17. Abechuco
 18. Abu-jazar
 19. Abu jazar
 20. Abkhazava
 21. Abu saqr
 22. Abazoska
 23. Avgust
 24. Apecech
 25. Afakasi
 26. Abghouch
 27. Abecassis
 28. Apeseche
 29. Aubijoux
 30. Apezechea
 31. Apeceche
 32. Abu gosh
 33. Abisogun
 34. Abou sacko
 35. Abu kwik
 36. Aboujokh
 37. Abo kasem
 38. Abughazaleh
 39. Apecechea
 40. Apushkin