Efternamn AbajasAtt veta mer om Abajas efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abajas ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abajas.

Abajas efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abajas, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abajas är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abajas

Visa karta över efternamnet Abajas

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abajas i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abajas, så att vi kan få exakt information om alla Abajas som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abajas efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abajas efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abajas är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abajas i världen

 1. Spanien Spanien (101)
 2. Australien Australien (6)
 3. Argentina Argentina (2)
 4. Frankrike Frankrike (2)
 5. England England (1)
 6. Mexiko Mexiko (1)
 7. Filippinerna Filippinerna (1)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (1)
 9. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abajas runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abajas efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abajas är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abajas är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abajas när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abajas.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abajas kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abajas ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abajas eller något av de liknande efternamnen till Abajas kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abajas har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abajas, men med en gemensam rot.

 1. Abujas
 2. Abajos
 3. Abacos
 4. Abazaj
 5. Abacus
 6. Abazis
 7. Abejez
 8. Abjij
 9. Abzac
 10. Afazaz
 11. Abczak
 12. Afakasi
 13. Abacuc
 14. Abecasis
 15. Abkik
 16. Abazoska
 17. Abecassis
 18. Abu-jazar
 19. Apozaga
 20. Aubijoux
 21. Abu jazar
 22. Abu gosh
 23. Abkhazava
 24. Avsec
 25. Abu saqr
 26. Aboujokh
 27. Avgust
 28. Abo kasem
 29. Abechuco
 30. Avgousti
 31. Abisogun
 32. Abougoush
 33. Abu kwik
 34. Aboukassim
 35. Apecech
 36. Afashagov
 37. Abghouch
 38. Abughazaleh
 39. Apeseche
 40. Apushkin