Efternamn AbaderAtt veta mer om Abader efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abader ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abader.

Abader efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abader, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abader är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abader

Visa karta över efternamnet Abader

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abader i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abader, så att vi kan få exakt information om alla Abader som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abader efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abader efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abader är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abader i världen

 1. Egypten Egypten (549)
 2. Sydafrika Sydafrika (501)
 3. Etiopien Etiopien (49)
 4. Irak Irak (21)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (18)
 6. Kanada Kanada (16)
 7. Belgien Belgien (13)
 8. Australien Australien (10)
 9. England England (8)
 10. Nigeria Nigeria (7)
 11. Thailand Thailand (5)
 12. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 13. Tyskland Tyskland (2)
 14. Sverige Sverige (2)
 15. Frankrike Frankrike (1)
 16. Wales Wales (1)
 17. Grekland Grekland (1)
 18. Indien Indien (1)
 19. Kuwait Kuwait (1)
 20. Marocko Marocko (1)
 21. Malaysia Malaysia (1)
 22. Nederländerna Nederländerna (1)
 23. Sydsudan Sydsudan (1)
 24. Jemen Jemen (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abader runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abader efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abader är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abader är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abader. Detta beror på att efternamnet Abader ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abader när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abader.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abader har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abader som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abadir
 2. Abadier
 3. Abdur
 4. Abidar
 5. Abbadir
 6. Abdorf
 7. Apter
 8. Avatar
 9. Abidri
 10. Abietar
 11. Avetar
 12. Abderzak
 13. Avtar
 14. Abderson
 15. Abu tir
 16. Abdraev
 17. Abu taher
 18. Abdirov
 19. Abedrop
 20. Abderhim
 21. Abatorab
 22. Apetor
 23. Aboudrar
 24. Abdoral
 25. Apetrei
 26. Apetri
 27. Apthorp
 28. Aubeterre
 29. Aufderhar
 30. Abderahim
 31. Abderezak
 32. Abderazak
 33. Abthorpe
 34. Abdraeva
 35. Abu tair
 36. Abd rabo
 37. Abdraman
 38. Apoderada
 39. Apoderado
 40. Apitara