Efternamn AbdraevaAtt veta mer om Abdraeva efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdraeva ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdraeva.

Abdraeva efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdraeva, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdraeva är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdraeva

Visa karta över efternamnet Abdraeva

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdraeva i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdraeva, så att vi kan få exakt information om alla Abdraeva som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdraeva efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdraeva efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdraeva är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdraeva i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (1476)
 2. Kazakstan Kazakstan (110)
 3. Ryssland Ryssland (12)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdraeva runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdraeva efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdraeva är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdraeva är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdraeva genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdraeva. Detta beror på att efternamnet Abdraeva ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdraeva har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdraeva som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdraeva kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdraeva ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdraeva eller något av de liknande efternamnen till Abdraeva kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdraeva har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdraeva, men med en gemensam rot.

 1. Abdraev
 2. Abdraimova
 3. Abdraman
 4. Abedravo
 5. Abdirahman
 6. Abdramane
 7. Abdurahman
 8. Abedrabbo
 9. Abd-rahman
 10. Abdraimov
 11. Abderahim
 12. Abderahman
 13. Abderezak
 14. Abderrezak
 15. Abderazzak
 16. Abd rahman
 17. Abderrafia
 18. Abderazak
 19. Abdrasulova
 20. Abduraimova
 21. Abdrazakova
 22. Abd rabo
 23. Abdramanova
 24. Abdirov
 25. Abderazek
 26. Abdoral
 27. Abadir
 28. Abderemane
 29. Abderrahim
 30. Abderrahman
 31. Abderraman
 32. Abderrazak
 33. Abderrazzak
 34. Abdorf
 35. Abdourahman
 36. Abdur
 37. Abdurrahim
 38. Abdurrahman
 39. Abidar
 40. Abietar