Efternamn AbdraimovAtt veta mer om Abdraimov efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdraimov ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdraimov.

Abdraimov efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdraimov, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdraimov är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdraimov

Visa karta över efternamnet Abdraimov

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdraimov i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdraimov, så att vi kan få exakt information om alla Abdraimov som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdraimov efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdraimov efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdraimov är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdraimov i världen

 1. Kazakstan Kazakstan (7385)
 2. Kirgizistan Kirgizistan (3224)
 3. Ryssland Ryssland (134)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (93)
 5. Turkmenistan Turkmenistan (37)
 6. Bulgarien Bulgarien (4)
 7. Thailand Thailand (4)
 8. Belgien Belgien (1)
 9. Vitryssland Vitryssland (1)
 10. Kina Kina (1)
 11. Skottland Skottland (1)
 12. Sydkorea Sydkorea (1)
 13. Malaysia Malaysia (1)
 14. Tadzjikistan Tadzjikistan (1)
 15. Turkiet Turkiet (1)
 16. Ukraina Ukraina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdraimov runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdraimov efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdraimov är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdraimov är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdraimov. Detta beror på att efternamnet Abdraimov ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdraimov när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdraimov.

Att avgöra om efternamnet Abdraimov eller något av de liknande efternamnen till Abdraimov kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdraimov har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdraimov, men med en gemensam rot.

 1. Abdraimova
 2. Abduraimov
 3. Abduraimova
 4. Abdrazakov
 5. Abdurakhimov
 6. Abdraev
 7. Abdrasulov
 8. Abdraman
 9. Abdramanov
 10. Abdrahmanov
 11. Abdirov
 12. Abdirahman
 13. Abdrakhmanov
 14. Abdramane
 15. Abdurahman
 16. Abedrabbo
 17. Abd-rahman
 18. Abderahim
 19. Abderahman
 20. Abd rahman
 21. Abdurahmanov
 22. Abdrasulova
 23. Abdrazakova
 24. Abdurakhimova
 25. Abdurasulov
 26. Abdraeva
 27. Abdyrazakov
 28. Abd rabo
 29. Abdramanova
 30. Abderhim
 31. Abedravo
 32. Abdurahmonov
 33. Abderrahim
 34. Abderrahman
 35. Abderraman
 36. Abdourahman
 37. Abdrakhmanova
 38. Abdurakhmanov
 39. Abdurrahim
 40. Abdurrahman