Efternamn AbdrasulovaAtt veta mer om Abdrasulova efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdrasulova ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdrasulova.

Abdrasulova efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdrasulova, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdrasulova är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdrasulova

Visa karta över efternamnet Abdrasulova

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdrasulova i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdrasulova, så att vi kan få exakt information om alla Abdrasulova som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdrasulova efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdrasulova efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdrasulova är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdrasulova i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (1136)
 2. Kazakstan Kazakstan (107)
 3. Uzbekistan Uzbekistan (22)
 4. Ryssland Ryssland (5)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdrasulova runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdrasulova efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdrasulova är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdrasulova är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdrasulova. Detta beror på att efternamnet Abdrasulova ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdrasulova när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdrasulova.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdrasulova kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdrasulova ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdurasulova
 2. Abdrasulov
 3. Abdurasulov
 4. Abdraimova
 5. Abdrazakova
 6. Abdramanova
 7. Abdraimov
 8. Abdrazakov
 9. Abduraimova
 10. Abdraeva
 11. Abdyrazakova
 12. Abdramanov
 13. Abduramanova
 14. Abdrakhmanova
 15. Abdurahmanova
 16. Abduraimov
 17. Abdurakhimova
 18. Abdraev
 19. Abdyrazakov
 20. Abdrahmanov
 21. Abdrakhmanov
 22. Abdramane
 23. Abdurakhmanova
 24. Abedrabbo
 25. Abdyrakhmanova
 26. Abdurahmanov
 27. Abdurakhimov
 28. Abderson
 29. Abdirashid
 30. Abd rabo
 31. Abdraman
 32. Abdirov
 33. Abedravo
 34. Abdurahmonov
 35. Abdoral
 36. Abdirahman
 37. Abdorf
 38. Abdur
 39. Abdurahman
 40. Abdurakhmanov