Efternamn AbdurakhmanovaAtt veta mer om Abdurakhmanova efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdurakhmanova ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdurakhmanova.

Abdurakhmanova efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdurakhmanova, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdurakhmanova är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdurakhmanova

Visa karta över efternamnet Abdurakhmanova

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdurakhmanova i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdurakhmanova, så att vi kan få exakt information om alla Abdurakhmanova som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdurakhmanova efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdurakhmanova efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdurakhmanova är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdurakhmanova i världen

 1. Uzbekistan Uzbekistan (64743)
 2. Ryssland Ryssland (6768)
 3. Kirgizistan Kirgizistan (4962)
 4. Tadzjikistan Tadzjikistan (877)
 5. Kazakstan Kazakstan (645)
 6. Ukraina Ukraina (348)
 7. Georgien Georgien (153)
 8. Egypten Egypten (122)
 9. Turkmenistan Turkmenistan (65)
 10. Förenta staterna Förenta staterna (57)
 11. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (27)
 12. Vitryssland Vitryssland (19)
 13. Malaysia Malaysia (5)
 14. Sverige Sverige (5)
 15. England England (4)
 16. Armenien Armenien (3)
 17. Finland Finland (3)
 18. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 19. Moldavien Moldavien (2)
 20. Nederländerna Nederländerna (2)
 21. Thailand Thailand (2)
 22. Tyskland Tyskland (1)
 23. Frankrike Frankrike (1)
 24. Italien Italien (1)
 25. Norge Norge (1)
 26. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdurakhmanova runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdurakhmanova efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdurakhmanova är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdurakhmanova är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdurakhmanova. Detta beror på att efternamnet Abdurakhmanova ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdurakhmanova när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdurakhmanova.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdurakhmanova har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdurakhmanova som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdurakhmanova kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdurakhmanova ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdrakhmanova
 2. Abdurakhmanov
 3. Abdyrakhmanova
 4. Abdurahmanova
 5. Abdrakhmanov
 6. Abdyrakhmanov
 7. Abdurahmanov
 8. Abduramanova
 9. Abdurakhimova
 10. Abdrahmanov
 11. Abdramanova
 12. Abdurahmonov
 13. Abdurahman
 14. Abduraimova
 15. Abdurakhimov
 16. Abdramanov
 17. Abdirahman
 18. Abdourahman
 19. Abdurrahman
 20. Abd-rahman
 21. Abdraimova
 22. Abdourahmane
 23. Abderahmane
 24. Abderahman
 25. Abd rahman
 26. Abduraimov
 27. Abdrazakova
 28. Abdurasulova
 29. Abdyrazakova
 30. Abdarahmane
 31. Abduramanovski
 32. Abderrahman
 33. Abderrahmane
 34. Abderrahmani
 35. Abdramane
 36. Abdourahamane
 37. Abdouraman
 38. Abdraimov
 39. Abdrasulova
 40. Abdrazakov