Efternamn AbdrazakovaAtt veta mer om Abdrazakova efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdrazakova ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdrazakova.

Abdrazakova efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdrazakova, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdrazakova är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdrazakova

Visa karta över efternamnet Abdrazakova

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdrazakova i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdrazakova, så att vi kan få exakt information om alla Abdrazakova som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdrazakova efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdrazakova efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdrazakova är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdrazakova i världen

 1. Kazakstan Kazakstan (2174)
 2. Kirgizistan Kirgizistan (1659)
 3. Ryssland Ryssland (599)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (33)
 5. Tadzjikistan Tadzjikistan (4)
 6. Ukraina Ukraina (4)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 8. Kanada Kanada (1)
 9. Italien Italien (1)
 10. Nya Zeeland Nya Zeeland (1)
 11. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdrazakova runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdrazakova efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdrazakova är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdrazakova är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdrazakova när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdrazakova.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdrazakova har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdrazakova som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdrazakova kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdrazakova ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdrazakov
 2. Abdyrazakova
 3. Abdyrazakov
 4. Abdramanova
 5. Abdraimova
 6. Abdrasulova
 7. Abdramanov
 8. Abduramanova
 9. Abdrakhmanova
 10. Abdraimov
 11. Abderazak
 12. Abdurahmanova
 13. Abduraimova
 14. Abdurasulova
 15. Abdraeva
 16. Abdrasulov
 17. Abdrahmanov
 18. Abderrazak
 19. Abdrakhmanov
 20. Abdramane
 21. Abdurakhmanova
 22. Abdyrakhmanova
 23. Abderezak
 24. Abderazzak
 25. Abderzak
 26. Abdurahmanov
 27. Abduraimov
 28. Abdurakhimova
 29. Abdurasulov
 30. Abdraev
 31. Abdraman
 32. Abderazek
 33. Abderrazzak
 34. Abdurakhmanov
 35. Abedrabbo
 36. Abdyrakhmanov
 37. Abderraouf
 38. Abderrezak
 39. Abderrafia
 40. Abderrazek