Efternamn AbderraoufAtt veta mer om Abderraouf efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abderraouf ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abderraouf.

Abderraouf efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abderraouf, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abderraouf är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abderraouf

Visa karta över efternamnet Abderraouf

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abderraouf i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abderraouf, så att vi kan få exakt information om alla Abderraouf som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abderraouf efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abderraouf efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abderraouf är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abderraouf i världen

 1. Algeriet Algeriet (187)
 2. Marocko Marocko (136)
 3. Mauretanien Mauretanien (34)
 4. Tunisien Tunisien (8)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 6. Kanada Kanada (1)
 7. Schweiz Schweiz (1)
 8. Egypten Egypten (1)
 9. Spanien Spanien (1)
 10. Frankrike Frankrike (1)
 11. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abderraouf runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abderraouf efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abderraouf är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abderraouf är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abderraouf genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abderraouf när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abderraouf.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abderraouf kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abderraouf ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abderrahim
 2. Abderraman
 3. Abderrazak
 4. Abderrafie
 5. Abderrafik
 6. Abderrafia
 7. Abderrazek
 8. Abderrazaq
 9. Abderrahin
 10. Abderrazik
 11. Abderrayab
 12. Abderrahman
 13. Abderrazzak
 14. Abdurrahim
 15. Abderahim
 16. Abderrahmen
 17. Abderrazzaq
 18. Abderrahime
 19. Abderrezak
 20. Abderzak
 21. Abderazak
 22. Abderson
 23. Abderazek
 24. Abderrachid
 25. Abderemane
 26. Abderrahaman
 27. Abderrahmane
 28. Abderrahmani
 29. Abdorf
 30. Abdurrahman
 31. Abedrabbo
 32. Abdouraman
 33. Abderahman
 34. Abderezak
 35. Abderazzak
 36. Abdraeva
 37. Abdraev
 38. Abd rabo
 39. Abdraman
 40. Abdirov