Efternamn AbderrahmenAtt veta mer om Abderrahmen efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abderrahmen ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abderrahmen.

Abderrahmen efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abderrahmen, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abderrahmen är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abderrahmen

Visa karta över efternamnet Abderrahmen

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abderrahmen i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abderrahmen, så att vi kan få exakt information om alla Abderrahmen som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abderrahmen efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abderrahmen efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abderrahmen är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abderrahmen i världen

 1. Tunisien Tunisien (55)
 2. Algeriet Algeriet (54)
 3. Frankrike Frankrike (4)
 4. Kina Kina (2)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 6. Belgien Belgien (1)
 7. Kanada Kanada (1)
 8. Tyskland Tyskland (1)
 9. Marocko Marocko (1)
 10. Mauretanien Mauretanien (1)
 11. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abderrahmen runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abderrahmen efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abderrahmen är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abderrahmen är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abderrahmen. Detta beror på att efternamnet Abderrahmen ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abderrahmen har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abderrahmen som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abderrahmen kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abderrahmen ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abderrahmen eller något av de liknande efternamnen till Abderrahmen kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abderrahmen har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abderrahmen, men med en gemensam rot.

 1. Abderrahman
 2. Abderrahaman
 3. Abderrahmane
 4. Abderrahmani
 5. Abderraman
 6. Abdurrahman
 7. Abderahman
 8. Abderrahime
 9. Abderrahin
 10. Abderrahim
 11. Abdirahman
 12. Abdourahman
 13. Abdurahman
 14. Abd-rahman
 15. Abderahmane
 16. Abderrafie
 17. Abd rahman
 18. Abderrazek
 19. Abdarrahmane
 20. Abderrazak
 21. Abderrazzak
 22. Abdurrahim
 23. Abdouraman
 24. Abdourahmane
 25. Abderahim
 26. Abderraouf
 27. Abderrafik
 28. Abderrazzaq
 29. Abderrafia
 30. Abderrazaq
 31. Abdur-raheem
 32. Abdarahmane
 33. Abdraman
 34. Abderrazik
 35. Abdur-rahkman
 36. Avdurrahmani
 37. Abderazek
 38. Abdurramani
 39. Abderrayab
 40. Abderrachid