Efternamn AbderrahmaneAtt veta mer om Abderrahmane efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abderrahmane ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abderrahmane.

Abderrahmane efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abderrahmane, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abderrahmane är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abderrahmane

Visa karta över efternamnet Abderrahmane

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abderrahmane i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abderrahmane, så att vi kan få exakt information om alla Abderrahmane som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abderrahmane efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abderrahmane efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abderrahmane är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abderrahmane i världen

 1. Algeriet Algeriet (11723)
 2. Mauretanien Mauretanien (8910)
 3. Marocko Marocko (3610)
 4. Spanien Spanien (130)
 5. Frankrike Frankrike (96)
 6. Tunisien Tunisien (88)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (31)
 8. Kanada Kanada (16)
 9. Schweiz Schweiz (15)
 10. Tyskland Tyskland (9)
 11. England England (8)
 12. Belgien Belgien (6)
 13. Portugal Portugal (4)
 14. Sverige Sverige (4)
 15. Italien Italien (2)
 16. Sydafrika Sydafrika (1)
 17. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 18. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 19. Kamerun Kamerun (1)
 20. Kina Kina (1)
 21. Danmark Danmark (1)
 22. Ecuador Ecuador (1)
 23. Egypten Egypten (1)
 24. Luxemburg Luxemburg (1)
 25. Macao Macao (1)
 26. Niger Niger (1)
 27. Nederländerna Nederländerna (1)
 28. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abderrahmane runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abderrahmane efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abderrahmane är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abderrahmane är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abderrahmane. Detta beror på att efternamnet Abderrahmane ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abderrahmane kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abderrahmane ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abderrahmane eller något av de liknande efternamnen till Abderrahmane kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abderrahmane har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abderrahmane, men med en gemensam rot.

 1. Abderrahman
 2. Abderrahmani
 3. Abderahmane
 4. Abdarrahmane
 5. Abderrahaman
 6. Abderraman
 7. Abdurrahman
 8. Abdourahmane
 9. Abderrahmen
 10. Abderahman
 11. Abdarahmane
 12. Abderemane
 13. Abdirahman
 14. Abdourahman
 15. Abdramane
 16. Abdurahman
 17. Abd-rahman
 18. Abdourahamane
 19. Abderrahime
 20. Abd rahman
 21. Abderrahin
 22. Abdouramane
 23. Avdurrahmani
 24. Abdurramani
 25. Abderrahim
 26. Abderrazak
 27. Abderrazzak
 28. Abdouraman
 29. Abderrafie
 30. Abderrazzaq
 31. Abderrafia
 32. Abderrazaq
 33. Abdurahmanov
 34. Abdraman
 35. Abdrahmanov
 36. Abdur-rahkman
 37. Abderrayab
 38. Abdrakhmanov
 39. Abdurakhmanov
 40. Abdurrahim