Efternamn AbdouramaneAtt veta mer om Abdouramane efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdouramane ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdouramane.

Abdouramane efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdouramane, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdouramane är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdouramane

Visa karta över efternamnet Abdouramane

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdouramane i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdouramane, så att vi kan få exakt information om alla Abdouramane som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdouramane efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdouramane efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdouramane är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdouramane i världen

 1. Niger Niger (5374)
 2. Kamerun Kamerun (4458)
 3. Burkina Faso Burkina Faso (2513)
 4. Tchad Tchad (867)
 5. Benin Benin (666)
 6. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (91)
 7. Frankrike Frankrike (10)
 8. England England (9)
 9. Mauritius Mauritius (5)
 10. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 11. Belgien Belgien (1)
 12. Kanada Kanada (1)
 13. Centralafrikanska republiken Centralafrikanska republiken (1)
 14. Kina Kina (1)
 15. Tyskland Tyskland (1)
 16. Ghana Ghana (1)
 17. Mali Mali (1)
 18. Senegal Senegal (1)
 19. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdouramane runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdouramane efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdouramane är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdouramane är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdouramane. Detta beror på att efternamnet Abdouramane ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdouramane har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdouramane som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdouramane kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdouramane ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdouramane eller något av de liknande efternamnen till Abdouramane kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdouramane har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdouramane, men med en gemensam rot.

 1. Abdouraman
 2. Abdourahmane
 3. Abdourahman
 4. Abdramane
 5. Abdourahamane
 6. Abderemane
 7. Abderrahmane
 8. Abderraman
 9. Abdurahman
 10. Abderahmane
 11. Abdarahmane
 12. Abdarrahmane
 13. Abdraman
 14. Avduramani
 15. Abdurramani
 16. Abderrahman
 17. Abderrahmani
 18. Abdirahman
 19. Abdurrahman
 20. Abd-rahman
 21. Abderahman
 22. Abd rahman
 23. Abdurahmanov
 24. Abdramanov
 25. Abduramanova
 26. Abderrahaman
 27. Abderrazak
 28. Abdurakhmanov
 29. Abderrahmen
 30. Abderrafie
 31. Abderrahime
 32. Abderrazaq
 33. Abderrahin
 34. Abderazak
 35. Abdurahmanova
 36. Abduraimov
 37. Abduraimova
 38. Abdrahmanov
 39. Abdramanova
 40. Avdurrahmani