Efternamn AbduraimovaAtt veta mer om Abduraimova efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abduraimova ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abduraimova.

Abduraimova efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abduraimova, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abduraimova är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abduraimova

Visa karta över efternamnet Abduraimova

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abduraimova i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abduraimova, så att vi kan få exakt information om alla Abduraimova som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abduraimova efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abduraimova efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abduraimova är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abduraimova i världen

 1. Uzbekistan Uzbekistan (11591)
 2. Kirgizistan Kirgizistan (2221)
 3. Kazakstan Kazakstan (1106)
 4. Ryssland Ryssland (453)
 5. Tadzjikistan Tadzjikistan (4)
 6. Vitryssland Vitryssland (3)
 7. Sverige Sverige (2)
 8. Ukraina Ukraina (2)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 10. Frankrike Frankrike (1)
 11. Island Island (1)
 12. Lettland Lettland (1)
 13. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abduraimova runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abduraimova efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abduraimova är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abduraimova är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abduraimova genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abduraimova när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abduraimova.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abduraimova kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abduraimova ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdraimova
 2. Abduraimov
 3. Abdraimov
 4. Abdurakhimova
 5. Abdurahmanova
 6. Abdurakhimov
 7. Abdurasulova
 8. Abduramanova
 9. Abdurahman
 10. Abdurakhmanova
 11. Abdurahmanov
 12. Abdrasulova
 13. Abdrazakova
 14. Abdurasulov
 15. Abdraeva
 16. Abdyrazakova
 17. Abdramanova
 18. Abdurahmonov
 19. Abdirahman
 20. Abdourahman
 21. Abdrakhmanova
 22. Abdramane
 23. Abdurakhmanov
 24. Abdurrahim
 25. Abdurrahman
 26. Abdyrakhmanova
 27. Abd-rahman
 28. Abdouraman
 29. Abdourahmane
 30. Abderahim
 31. Abderahmane
 32. Abderahman
 33. Abd rahman
 34. Abdrazakov
 35. Abdouramane
 36. Abdraev
 37. Abdyrazakov
 38. Abdrasulov
 39. Abdarahmane
 40. Abd rabo