Efternamn AbduraimovAtt veta mer om Abduraimov efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abduraimov ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abduraimov.

Abduraimov efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abduraimov, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abduraimov är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abduraimov

Visa karta över efternamnet Abduraimov

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abduraimov i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abduraimov, så att vi kan få exakt information om alla Abduraimov som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abduraimov efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abduraimov efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abduraimov är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abduraimov i världen

 1. Uzbekistan Uzbekistan (11591)
 2. Kirgizistan Kirgizistan (2061)
 3. Kazakstan Kazakstan (1259)
 4. Ryssland Ryssland (1027)
 5. Makedonien Makedonien (30)
 6. Vitryssland Vitryssland (21)
 7. Tadzjikistan Tadzjikistan (19)
 8. Sverige Sverige (4)
 9. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 10. Ukraina Ukraina (4)
 11. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 12. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 13. England England (2)
 14. Sydkorea Sydkorea (2)
 15. Kanada Kanada (1)
 16. Frankrike Frankrike (1)
 17. Wales Wales (1)
 18. Georgien Georgien (1)
 19. Malaysia Malaysia (1)
 20. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abduraimov runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abduraimov efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abduraimov är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abduraimov är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abduraimov genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abduraimov när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abduraimov.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abduraimov kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abduraimov ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdraimov
 2. Abduraimova
 3. Abdraimova
 4. Abdurakhimov
 5. Abdurahman
 6. Abdurahmanov
 7. Abdurakhimova
 8. Abdurasulov
 9. Abdurahmonov
 10. Abdirahman
 11. Abdourahman
 12. Abdurakhmanov
 13. Abdurrahim
 14. Abdurrahman
 15. Abd-rahman
 16. Abdouraman
 17. Abderahim
 18. Abderahman
 19. Abd rahman
 20. Abdurahmanova
 21. Abdrazakov
 22. Abdurasulova
 23. Abdraev
 24. Abdyrazakov
 25. Abdrasulov
 26. Abd rabo
 27. Abdraman
 28. Abdramanov
 29. Abdrahmanov
 30. Abdirov
 31. Abderhim
 32. Abduramanova
 33. Abderrahim
 34. Abderrahman
 35. Abderraman
 36. Abdrakhmanov
 37. Abdramane
 38. Abdur
 39. Abdurakhmanova
 40. Abedrabbo