Efternamn Abd-rahmanAtt veta mer om Abd-rahman efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abd-rahman ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abd-rahman.

Abd-rahman efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abd-rahman, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abd-rahman är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abd-rahman

Visa karta över efternamnet Abd-rahman

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abd-rahman i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abd-rahman, så att vi kan få exakt information om alla Abd-rahman som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abd-rahman efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abd-rahman efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abd-rahman är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abd-rahman i världen

 1. Egypten Egypten (183)
 2. Nigeria Nigeria (11)
 3. England England (8)
 4. Brunei Brunei (1)
 5. Algeriet Algeriet (1)
 6. Jordanien Jordanien (1)
 7. Malaysia Malaysia (1)
 8. Qatar Qatar (1)
 9. Ryssland Ryssland (1)
 10. Singapore Singapore (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abd-rahman runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abd-rahman efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abd-rahman är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abd-rahman är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abd-rahman. Detta beror på att efternamnet Abd-rahman ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abd-rahman när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abd-rahman.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abd-rahman kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abd-rahman ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdirahman
 2. Abdurahman
 3. Abderahman
 4. Abd rahman
 5. Abderrahman
 6. Abdourahman
 7. Abdurrahman
 8. Abderahmane
 9. Abdarahmane
 10. Abdraman
 11. Abderrahaman
 12. Abderrahmane
 13. Abderrahmani
 14. Abderraman
 15. Abdramane
 16. Abdouraman
 17. Abdourahmane
 18. Abderrahmen
 19. Abdurahmanov
 20. Abdarrahmane
 21. Abdrahmanov
 22. Abdur-rahkman
 23. Abderemane
 24. Abdrakhmanov
 25. Abdurakhmanov
 26. Abdyrakhmanov
 27. Abdourahamane
 28. Abdraimov
 29. Abderahim
 30. Abderazzak
 31. Abderrahin
 32. Abderazak
 33. Abdurahmanova
 34. Abduraimov
 35. Abdraeva
 36. Abdouramane
 37. Abdramanov
 38. Avdurrahmani
 39. Avduramani
 40. Abdurramani