Efternamn AbdramaneAtt veta mer om Abdramane efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdramane ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdramane.

Abdramane efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdramane, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdramane är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdramane

Visa karta över efternamnet Abdramane

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdramane i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdramane, så att vi kan få exakt information om alla Abdramane som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdramane efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdramane efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdramane är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdramane i världen

 1. Tchad Tchad (25611)
 2. Kamerun Kamerun (1233)
 3. Mali Mali (645)
 4. Niger Niger (583)
 5. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (347)
 6. Benin Benin (317)
 7. Burkina Faso Burkina Faso (119)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 9. Centralafrikanska republiken Centralafrikanska republiken (1)
 10. Republiken Kongo Republiken Kongo (1)
 11. Frankrike Frankrike (1)
 12. England England (1)
 13. Guinea Guinea (1)
 14. Indien Indien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdramane runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdramane efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdramane är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdramane är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdramane har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdramane som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdramane kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdramane ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdramane eller något av de liknande efternamnen till Abdramane kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdramane har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdramane, men med en gemensam rot.

 1. Abdraman
 2. Abderemane
 3. Abderahmane
 4. Abdouramane
 5. Abdarahmane
 6. Abdramanov
 7. Abderrahmane
 8. Abderraman
 9. Abdirahman
 10. Abdurahman
 11. Abd-rahman
 12. Abdouraman
 13. Abdourahmane
 14. Abderahman
 15. Abd rahman
 16. Abdarrahmane
 17. Abdrahmanov
 18. Abdramanova
 19. Avduramani
 20. Abdurramani
 21. Abderrahman
 22. Abderrahmani
 23. Abdourahman
 24. Abdrakhmanov
 25. Abdurrahman
 26. Abdourahamane
 27. Abdraimov
 28. Abdraimova
 29. Abderazak
 30. Abdurahmanov
 31. Abdrazakov
 32. Abdraeva
 33. Abdraev
 34. Abduramanova
 35. Abderrahaman
 36. Abderrazak
 37. Abdrakhmanova
 38. Abdurakhmanov
 39. Abedrabbo
 40. Abdyrakhmanov