Efternamn AbdouramanAtt veta mer om Abdouraman efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdouraman ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdouraman.

Abdouraman efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdouraman, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdouraman är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdouraman

Visa karta över efternamnet Abdouraman

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdouraman i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdouraman, så att vi kan få exakt information om alla Abdouraman som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdouraman efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdouraman efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdouraman är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdouraman i världen

 1. Kamerun Kamerun (14796)
 2. Tchad Tchad (2022)
 3. Niger Niger (500)
 4. Benin Benin (13)
 5. Österrike Österrike (12)
 6. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 7. Centralafrikanska republiken Centralafrikanska republiken (1)
 8. Frankrike Frankrike (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdouraman runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdouraman efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdouraman är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdouraman är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdouraman har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdouraman som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdouraman kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdouraman ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdourahman
 2. Abdouramane
 3. Abderraman
 4. Abdurahman
 5. Abdourahmane
 6. Abdraman
 7. Abderrahman
 8. Abdirahman
 9. Abdramane
 10. Abdurrahman
 11. Abd-rahman
 12. Abdourahamane
 13. Abderahman
 14. Abd rahman
 15. Avduramani
 16. Abdurramani
 17. Abderemane
 18. Abderrahaman
 19. Abderrahmane
 20. Abderrahmani
 21. Abderrazak
 22. Abderrahmen
 23. Abderahmane
 24. Abderrazaq
 25. Abderrahin
 26. Abderazak
 27. Abdurahmanov
 28. Abduraimov
 29. Abdarahmane
 30. Abdarrahmane
 31. Abdramanov
 32. Abderrayab
 33. Abduramanova
 34. Abdoral
 35. Abderrahim
 36. Abderrazzak
 37. Abdorf
 38. Abdur
 39. Abdurakhmanov
 40. Abdurrahim