Efternamn AbdramanAtt veta mer om Abdraman efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdraman ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdraman.

Abdraman efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdraman, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdraman är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdraman

Visa karta över efternamnet Abdraman

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdraman i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdraman, så att vi kan få exakt information om alla Abdraman som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdraman efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdraman efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdraman är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdraman i världen

 1. Tchad Tchad (30426)
 2. Kazakstan Kazakstan (1458)
 3. Kamerun Kamerun (1105)
 4. Nigeria Nigeria (112)
 5. Niger Niger (29)
 6. Kirgizistan Kirgizistan (11)
 7. Ryssland Ryssland (7)
 8. Benin Benin (4)
 9. Somalia Somalia (4)
 10. Bulgarien Bulgarien (2)
 11. Kanada Kanada (2)
 12. Indonesien Indonesien (2)
 13. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 14. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 15. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 16. Republiken Kongo Republiken Kongo (1)
 17. Algeriet Algeriet (1)
 18. Egypten Egypten (1)
 19. Frankrike Frankrike (1)
 20. Kenya Kenya (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdraman runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdraman efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdraman är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdraman är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdraman. Detta beror på att efternamnet Abdraman ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdraman när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdraman.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdraman har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdraman som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdraman kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdraman ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdramane
 2. Abderraman
 3. Abdirahman
 4. Abdurahman
 5. Abd-rahman
 6. Abdouraman
 7. Abderahman
 8. Abd rahman
 9. Abdramanov
 10. Abderemane
 11. Abderrahman
 12. Abdourahman
 13. Abdurrahman
 14. Abdraimov
 15. Abderahmane
 16. Abderazak
 17. Abdraeva
 18. Abdouramane
 19. Abdraev
 20. Abdarahmane
 21. Abdrahmanov
 22. Abdramanova
 23. Avduramani
 24. Abdurramani
 25. Abderrahaman
 26. Abderrahmane
 27. Abderrahmani
 28. Abderrazak
 29. Abdrakhmanov
 30. Abedrabbo
 31. Abdraimova
 32. Abdourahmane
 33. Abderahim
 34. Abderrahmen
 35. Abderezak
 36. Abderazzak
 37. Abderzak
 38. Abderrazaq
 39. Abderrahin
 40. Abdurahmanov