Efternamn AbdraevAtt veta mer om Abdraev efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdraev ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdraev.

Abdraev efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdraev, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdraev är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdraev

Visa karta över efternamnet Abdraev

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdraev i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdraev, så att vi kan få exakt information om alla Abdraev som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdraev efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdraev efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdraev är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdraev i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (1330)
 2. Kazakstan Kazakstan (64)
 3. Ryssland Ryssland (36)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdraev runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdraev efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdraev är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdraev är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdraev genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdraev när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdraev.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdraev har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdraev som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdraev kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdraev ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abdraeva
 2. Abdraimov
 3. Abd rabo
 4. Abdraman
 5. Abdirov
 6. Abderazek
 7. Abedravo
 8. Abdoral
 9. Abdorf
 10. Abdramane
 11. Abdur
 12. Abedrabbo
 13. Abidar
 14. Abdraimova
 15. Abderahim
 16. Abderrazek
 17. Abderzak
 18. Abderazak
 19. Abduraimov
 20. Abdrazakov
 21. Abderson
 22. Abdrasulov
 23. Abu draaz
 24. Abdramanov
 25. Abedrop
 26. Abderhim
 27. Abitrabi
 28. Abadier
 29. Abidri
 30. Abader
 31. Aboudrar
 32. Abadir
 33. Abderemane
 34. Abderrahim
 35. Abderraman
 36. Abderrazak
 37. Abdirahman
 38. Abdurahman
 39. Abdurrahim
 40. Abietar