Efternamn Abd raboAtt veta mer om Abd rabo efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abd rabo ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abd rabo.

Abd rabo efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abd rabo, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abd rabo är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abd rabo

Visa karta över efternamnet Abd rabo

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abd rabo i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abd rabo, så att vi kan få exakt information om alla Abd rabo som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abd rabo efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abd rabo efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abd rabo är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abd rabo i världen

 1. Jemen Jemen (8701)
 2. Egypten Egypten (4576)
 3. Irak Irak (2227)
 4. Kuwait Kuwait (2121)
 5. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1362)
 6. Oman Oman (801)
 7. Saudiarabien Saudiarabien (636)
 8. Syrien Syrien (547)
 9. Jordanien Jordanien (398)
 10. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (257)
 11. Qatar Qatar (12)
 12. Libanon Libanon (6)
 13. Tunisien Tunisien (4)
 14. Ryssland Ryssland (2)
 15. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 16. Etiopien Etiopien (1)
 17. Island Island (1)
 18. Kazakstan Kazakstan (1)
 19. Malaysia Malaysia (1)
 20. Norge Norge (1)
 21. Sudan Sudan (1)
 22. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abd rabo runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abd rabo efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abd rabo är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abd rabo är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abd rabo. Detta beror på att efternamnet Abd rabo ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abd rabo när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abd rabo.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abd rabo har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abd rabo som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abd rabo kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abd rabo ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abed rabbo
 2. Abedrabbo
 3. Abdraev
 4. Abitrabi
 5. Abedravo
 6. Abdoral
 7. Abdorf
 8. Abdur
 9. Abdraimov
 10. Abderahim
 11. Abd rahman
 12. Abderzak
 13. Abderazak
 14. Abduraimov
 15. Abderson
 16. Abdraeva
 17. Abu tair
 18. Abu draaz
 19. Abdraman
 20. Abdirov
 21. Apoderado
 22. Abderhim
 23. Abatorab
 24. Abderazek
 25. Abadir
 26. Abderemane
 27. Abderrahim
 28. Abderraman
 29. Abderrazak
 30. Abdirahman
 31. Abdramane
 32. Abdurahman
 33. Abdurrahim
 34. Abidar
 35. Abietar
 36. Abd-rahman
 37. Abdouraman
 38. Abdraimova
 39. Abderraouf
 40. Abderrafie