Efternamn AbdurasulovAtt veta mer om Abdurasulov efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdurasulov ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdurasulov.

Abdurasulov efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdurasulov, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdurasulov är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdurasulov

Visa karta över efternamnet Abdurasulov

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdurasulov i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdurasulov, så att vi kan få exakt information om alla Abdurasulov som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdurasulov efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdurasulov efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdurasulov är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdurasulov i världen

 1. Uzbekistan Uzbekistan (13257)
 2. Kirgizistan Kirgizistan (1602)
 3. Kazakstan Kazakstan (870)
 4. Tadzjikistan Tadzjikistan (405)
 5. Ryssland Ryssland (357)
 6. Turkmenistan Turkmenistan (37)
 7. Ukraina Ukraina (8)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 9. Vitryssland Vitryssland (3)
 10. Armenien Armenien (1)
 11. Malaysia Malaysia (1)
 12. Sverige Sverige (1)
 13. Turkiet Turkiet (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdurasulov runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdurasulov efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdurasulov är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdurasulov är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdurasulov. Detta beror på att efternamnet Abdurasulov ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdurasulov när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdurasulov.

Att avgöra om efternamnet Abdurasulov eller något av de liknande efternamnen till Abdurasulov kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdurasulov har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdurasulov, men med en gemensam rot.

 1. Abdurasulova
 2. Abdrasulov
 3. Abdrasulova
 4. Abduraimov
 5. Abdraimov
 6. Abdurahmanov
 7. Abdrazakov
 8. Abduraimova
 9. Abdurakhimov
 10. Abdyrazakov
 11. Abdramanov
 12. Abduramanova
 13. Abdurahmonov
 14. Abdurahman
 15. Abdurakhmanov
 16. Abdraimova
 17. Abdurahmanova
 18. Abdrazakova
 19. Abdurakhimova
 20. Abderson
 21. Abdyrazakova
 22. Abdraev
 23. Abdirashid
 24. Abd rabo
 25. Abdrahmanov
 26. Abdramanova
 27. Abdirov
 28. Abdoral
 29. Abdirahman
 30. Abdourahman
 31. Abdrakhmanov
 32. Abdramane
 33. Abdur
 34. Abdurakhmanova
 35. Abdurrahim
 36. Abdurrahman
 37. Abedrabbo
 38. Abdyrakhmanov
 39. Abd-rahman
 40. Abdouraman