Efternamn AbdurakhmanovAtt veta mer om Abdurakhmanov efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdurakhmanov ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdurakhmanov.

Abdurakhmanov efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdurakhmanov, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdurakhmanov är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdurakhmanov

Visa karta över efternamnet Abdurakhmanov

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdurakhmanov i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdurakhmanov, så att vi kan få exakt information om alla Abdurakhmanov som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdurakhmanov efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdurakhmanov efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdurakhmanov är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdurakhmanov i världen

 1. Uzbekistan Uzbekistan (46854)
 2. Ryssland Ryssland (32272)
 3. Kirgizistan Kirgizistan (4705)
 4. Tadzjikistan Tadzjikistan (2463)
 5. Kazakstan Kazakstan (1693)
 6. Turkmenistan Turkmenistan (1342)
 7. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (135)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (108)
 9. Ukraina Ukraina (90)
 10. Vitryssland Vitryssland (41)
 11. Israel Israel (34)
 12. Georgien Georgien (9)
 13. Malaysia Malaysia (7)
 14. Sverige Sverige (5)
 15. Turkiet Turkiet (5)
 16. Egypten Egypten (4)
 17. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 18. Armenien Armenien (2)
 19. Moldavien Moldavien (2)
 20. Belgien Belgien (1)
 21. Kina Kina (1)
 22. Tyskland Tyskland (1)
 23. Algeriet Algeriet (1)
 24. Spanien Spanien (1)
 25. England England (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdurakhmanov runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdurakhmanov efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdurakhmanov är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdurakhmanov är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdurakhmanov. Detta beror på att efternamnet Abdurakhmanov ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdurakhmanov har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdurakhmanov som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdurakhmanov kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdurakhmanov ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdurakhmanov eller något av de liknande efternamnen till Abdurakhmanov kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdurakhmanov har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdurakhmanov, men med en gemensam rot.

 1. Abdrakhmanov
 2. Abdurakhmanova
 3. Abdyrakhmanov
 4. Abdurahmanov
 5. Abdrakhmanova
 6. Abdyrakhmanova
 7. Abdurahmanova
 8. Abdrahmanov
 9. Abdurahmonov
 10. Abdurahman
 11. Abdurakhimov
 12. Abdramanov
 13. Abduramanova
 14. Abdirahman
 15. Abdourahman
 16. Abdurrahman
 17. Abd-rahman
 18. Abdourahmane
 19. Abderahmane
 20. Abderahman
 21. Abd rahman
 22. Abduraimov
 23. Abdurakhimova
 24. Abdarahmane
 25. Abdramanova
 26. Abderrahman
 27. Abderrahmane
 28. Abderrahmani
 29. Abdramane
 30. Abdourahamane
 31. Abdouraman
 32. Abdraimov
 33. Abdrazakov
 34. Abduraimova
 35. Abdurasulov
 36. Abdouramane
 37. Abdyrazakov
 38. Abdarrahmane
 39. Abdraman
 40. Avdurrahmani