Efternamn AbdurakhimovaAtt veta mer om Abdurakhimova efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdurakhimova ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdurakhimova.

Abdurakhimova efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdurakhimova, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdurakhimova är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdurakhimova

Visa karta över efternamnet Abdurakhimova

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdurakhimova i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdurakhimova, så att vi kan få exakt information om alla Abdurakhimova som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdurakhimova efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdurakhimova efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdurakhimova är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdurakhimova i världen

 1. Uzbekistan Uzbekistan (23052)
 2. Tadzjikistan Tadzjikistan (1758)
 3. Kirgizistan Kirgizistan (801)
 4. Ryssland Ryssland (483)
 5. Kazakstan Kazakstan (65)
 6. Sverige Sverige (6)
 7. Vitryssland Vitryssland (5)
 8. Armenien Armenien (1)
 9. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (1)
 10. Georgien Georgien (1)
 11. Malaysia Malaysia (1)
 12. Thailand Thailand (1)
 13. Turkmenistan Turkmenistan (1)
 14. Turkiet Turkiet (1)
 15. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdurakhimova runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdurakhimova efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdurakhimova är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdurakhimova är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdurakhimova genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdurakhimova när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdurakhimova.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdurakhimova har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdurakhimova som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdurakhimov
 2. Abduraimova
 3. Abdurakhmanova
 4. Abdraimova
 5. Abduraimov
 6. Abdrakhmanova
 7. Abdurakhmanov
 8. Abdyrakhmanova
 9. Abdraimov
 10. Abdurahmanova
 11. Abdurasulova
 12. Abduramanova
 13. Abdrakhmanov
 14. Abdurahman
 15. Abdurrahim
 16. Abdyrakhmanov
 17. Abderahim
 18. Abdurahmanov
 19. Abdrasulova
 20. Abdrazakova
 21. Abdurasulov
 22. Abdyrazakova
 23. Abdramanova
 24. Abdurahmonov
 25. Abderrahim
 26. Abdirahman
 27. Abdourahman
 28. Abdurrahman
 29. Abd-rahman
 30. Abdourahamane
 31. Abdourahmane
 32. Abderahmane
 33. Abderahman
 34. Abderrahime
 35. Abd rahman
 36. Abdrazakov
 37. Abdraeva
 38. Abdyrazakov
 39. Abdrasulov
 40. Abdarahmane