Efternamn AbdyrazakovaAtt veta mer om Abdyrazakova efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdyrazakova ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdyrazakova.

Abdyrazakova efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdyrazakova, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdyrazakova är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdyrazakova

Visa karta över efternamnet Abdyrazakova

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdyrazakova i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdyrazakova, så att vi kan få exakt information om alla Abdyrazakova som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdyrazakova efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdyrazakova efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdyrazakova är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdyrazakova i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (1335)
 2. Ryssland Ryssland (25)
 3. Kazakstan Kazakstan (12)
 4. Ukraina Ukraina (2)
 5. Island Island (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdyrazakova runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdyrazakova efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdyrazakova är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdyrazakova är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdyrazakova när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdyrazakova.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdyrazakova kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdyrazakova ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdyrazakova eller något av de liknande efternamnen till Abdyrazakova kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdyrazakova har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdyrazakova, men med en gemensam rot.

 1. Abdrazakova
 2. Abdyrazakov
 3. Abdrazakov
 4. Abdramanova
 5. Abduramanova
 6. Abdyrakhmanova
 7. Abdraimova
 8. Abderazak
 9. Abdurahmanova
 10. Abdrasulova
 11. Abduraimova
 12. Abdurasulova
 13. Abdramanov
 14. Abderrazak
 15. Abdrakhmanova
 16. Abdurakhmanova
 17. Abdyrakhmanov
 18. Abdraimov
 19. Abderezak
 20. Abderazzak
 21. Abderzak
 22. Abdurahmanov
 23. Abduraimov
 24. Abdurakhimova
 25. Abdurasulov
 26. Abdraeva
 27. Abdrasulov
 28. Abdrahmanov
 29. Abderazek
 30. Abderrazzak
 31. Abdrakhmanov
 32. Abdramane
 33. Abdurakhmanov
 34. Abderraouf
 35. Abderrezak
 36. Abderrafia
 37. Abderrazek
 38. Abderrazaq
 39. Abdurakhimov
 40. Abdraev