Efternamn AbderrazekAtt veta mer om Abderrazek efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abderrazek ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abderrazek.

Abderrazek efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abderrazek, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abderrazek är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abderrazek

Visa karta över efternamnet Abderrazek

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abderrazek i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abderrazek, så att vi kan få exakt information om alla Abderrazek som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abderrazek efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abderrazek efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abderrazek är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abderrazek i världen

 1. Tunisien Tunisien (15)
 2. Algeriet Algeriet (4)
 3. Frankrike Frankrike (3)
 4. Sverige Sverige (3)
 5. Kanada Kanada (1)
 6. Egypten Egypten (1)
 7. Spanien Spanien (1)
 8. Israel Israel (1)
 9. Qatar Qatar (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abderrazek runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abderrazek efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abderrazek är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abderrazek är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abderrazek. Detta beror på att efternamnet Abderrazek ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abderrazek när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abderrazek.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abderrazek kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abderrazek ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abderrazek eller något av de liknande efternamnen till Abderrazek kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abderrazek har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abderrazek, men med en gemensam rot.

 1. Abderrazak
 2. Abderrazik
 3. Abderazek
 4. Abderrazzak
 5. Abderrafik
 6. Abderrezak
 7. Abderrazaq
 8. Abderazak
 9. Abderrahim
 10. Abderraman
 11. Abderrahmen
 12. Abderraouf
 13. Abderrafie
 14. Abderrazzaq
 15. Abderezak
 16. Abderazzak
 17. Abderrafia
 18. Abderzak
 19. Abderrahin
 20. Abderrayab
 21. Abderrezzak
 22. Abderemane
 23. Abderrahman
 24. Abdurrahim
 25. Abderahim
 26. Abderrahime
 27. Abdraev
 28. Abderrachid
 29. Abderrahaman
 30. Abderrahmane
 31. Abderrahmani
 32. Abdramane
 33. Abdurrahman
 34. Abedrabbo
 35. Abdouraman
 36. Abderahmane
 37. Abderahman
 38. Abdur-raheem
 39. Abdrazakov
 40. Abderson