Efternamn AbderrafikAtt veta mer om Abderrafik efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abderrafik ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abderrafik.

Abderrafik efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abderrafik, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abderrafik är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abderrafik

Visa karta över efternamnet Abderrafik

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abderrafik i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abderrafik, så att vi kan få exakt information om alla Abderrafik som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abderrafik efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abderrafik efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abderrafik är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abderrafik i världen

 1. Marocko Marocko (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abderrafik runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abderrafik efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abderrafik är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abderrafik är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abderrafik. Detta beror på att efternamnet Abderrafik ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abderrafik när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abderrafik.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abderrafik kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abderrafik ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abderrafie
 2. Abderrafia
 3. Abderrazik
 4. Abderrahim
 5. Abderrazak
 6. Abderrazek
 7. Abderrahin
 8. Abderraman
 9. Abderrazzak
 10. Abdurrahim
 11. Abderahim
 12. Abderraouf
 13. Abderrahime
 14. Abderrezak
 15. Abderzak
 16. Abderrazaq
 17. Abderazak
 18. Abderazek
 19. Abderrayab
 20. Abderrachid
 21. Abderrahman
 22. Abderrahmen
 23. Abderrazzaq
 24. Abderezak
 25. Abderazzak
 26. Abderhim
 27. Abderrezzak
 28. Abderemane
 29. Abderrahaman
 30. Abderrahmane
 31. Abderrahmani
 32. Abdorf
 33. Abdurrahman
 34. Abedrabbo
 35. Abdouraman
 36. Abderahman
 37. Abderson
 38. Abdraeva
 39. Abdraev
 40. Abdirashid