Efternamn AbedrabboAtt veta mer om Abedrabbo efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abedrabbo ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abedrabbo.

Abedrabbo efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abedrabbo, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abedrabbo är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abedrabbo

Visa karta över efternamnet Abedrabbo

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abedrabbo i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abedrabbo, så att vi kan få exakt information om alla Abedrabbo som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abedrabbo efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abedrabbo efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abedrabbo är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abedrabbo i världen

 1. Ecuador Ecuador (534)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (215)
 3. Jordanien Jordanien (15)
 4. Honduras Honduras (14)
 5. Kanada Kanada (11)
 6. Nya Zeeland Nya Zeeland (8)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (6)
 8. England England (6)
 9. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 10. Peru Peru (3)
 11. Syrien Syrien (3)
 12. Australien Australien (2)
 13. Chile Chile (2)
 14. Kuba Kuba (2)
 15. Argentina Argentina (1)
 16. Belgien Belgien (1)
 17. Colombia Colombia (1)
 18. Egypten Egypten (1)
 19. Israel Israel (1)
 20. Italien Italien (1)
 21. Kuwait Kuwait (1)
 22. Libanon Libanon (1)
 23. Mexiko Mexiko (1)
 24. Oman Oman (1)
 25. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (1)
 26. Qatar Qatar (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abedrabbo runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abedrabbo efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abedrabbo är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abedrabbo är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abedrabbo genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abedrabbo kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abedrabbo ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abedrabbo eller något av de liknande efternamnen till Abedrabbo kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abedrabbo har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abedrabbo, men med en gemensam rot.

 1. Abed rabbo
 2. Abedravo
 3. Abd rabo
 4. Abdraimov
 5. Abdraeva
 6. Abdraev
 7. Abdraman
 8. Abedrop
 9. Abitrabi
 10. Abderrahim
 11. Abderraman
 12. Abderrazak
 13. Abdramane
 14. Abidar
 15. Abdraimova
 16. Abderahim
 17. Abderraouf
 18. Abderrafie
 19. Abderrafik
 20. Abderrafia
 21. Abderrazek
 22. Abderrazaq
 23. Abderrahin
 24. Abderazak
 25. Abduraimov
 26. Abdrazakov
 27. Abdrasulov
 28. Abu draaz
 29. Abdramanov
 30. Abderrazik
 31. Apoderado
 32. Abatorab
 33. Abderazek
 34. Abderrayab
 35. Abidri
 36. Aboudrar
 37. Abdoral
 38. Abadir
 39. Abderrahman
 40. Abderrazzak