Efternamn AbdrazakovAtt veta mer om Abdrazakov efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdrazakov ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdrazakov.

Abdrazakov efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdrazakov, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdrazakov är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdrazakov

Visa karta över efternamnet Abdrazakov

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdrazakov i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdrazakov, så att vi kan få exakt information om alla Abdrazakov som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdrazakov efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdrazakov efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdrazakov är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdrazakov i världen

 1. Kazakstan Kazakstan (7131)
 2. Kirgizistan Kirgizistan (1686)
 3. Ryssland Ryssland (567)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (27)
 5. Ukraina Ukraina (5)
 6. Kanada Kanada (3)
 7. Brasilien Brasilien (1)
 8. Moldavien Moldavien (1)
 9. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdrazakov runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdrazakov efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdrazakov är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdrazakov är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdrazakov genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Att avgöra om efternamnet Abdrazakov eller något av de liknande efternamnen till Abdrazakov kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdrazakov har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdrazakov, men med en gemensam rot.

 1. Abdrazakova
 2. Abdyrazakov
 3. Abdyrazakova
 4. Abdramanov
 5. Abdraimov
 6. Abderazak
 7. Abdrasulov
 8. Abdrahmanov
 9. Abdramanova
 10. Abderrazak
 11. Abdrakhmanov
 12. Abdramane
 13. Abdraimova
 14. Abderezak
 15. Abderazzak
 16. Abderzak
 17. Abdurahmanov
 18. Abdrasulova
 19. Abduraimov
 20. Abdurasulov
 21. Abdraev
 22. Abdraman
 23. Abderazek
 24. Abduramanova
 25. Abderrazzak
 26. Abdrakhmanova
 27. Abdurakhmanov
 28. Abedrabbo
 29. Abdyrakhmanov
 30. Abderrezak
 31. Abderrazek
 32. Abderrazaq
 33. Abdurahmanova
 34. Abduraimova
 35. Abdurakhimov
 36. Abdurasulova
 37. Abdraeva
 38. Abd rabo
 39. Abdirov
 40. Abderrazik