Efternamn AbdyrazakovAtt veta mer om Abdyrazakov efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdyrazakov ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdyrazakov.

Abdyrazakov efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdyrazakov, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdyrazakov är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdyrazakov

Visa karta över efternamnet Abdyrazakov

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdyrazakov i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdyrazakov, så att vi kan få exakt information om alla Abdyrazakov som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdyrazakov efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdyrazakov efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdyrazakov är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdyrazakov i världen

 1. Kirgizistan Kirgizistan (1239)
 2. Ryssland Ryssland (52)
 3. Kazakstan Kazakstan (8)
 4. Vitryssland Vitryssland (1)
 5. Malaysia Malaysia (1)
 6. Turkmenistan Turkmenistan (1)
 7. Turkiet Turkiet (1)
 8. Ukraina Ukraina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdyrazakov runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdyrazakov efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdyrazakov är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdyrazakov är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abdyrazakov genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdyrazakov när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdyrazakov.

Att avgöra om efternamnet Abdyrazakov eller något av de liknande efternamnen till Abdyrazakov kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdyrazakov har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdyrazakov, men med en gemensam rot.

 1. Abdrazakov
 2. Abdyrazakova
 3. Abdrazakova
 4. Abderazak
 5. Abdramanov
 6. Abderrazak
 7. Abdyrakhmanov
 8. Abdraimov
 9. Abderezak
 10. Abderazzak
 11. Abderzak
 12. Abdurahmanov
 13. Abduraimov
 14. Abdurasulov
 15. Abdrasulov
 16. Abdrahmanov
 17. Abdramanova
 18. Abderazek
 19. Abduramanova
 20. Abderrazzak
 21. Abdrakhmanov
 22. Abdramane
 23. Abdurakhmanov
 24. Abdyrakhmanova
 25. Abdraimova
 26. Abderrezak
 27. Abderrazek
 28. Abderrazaq
 29. Abdurahmanova
 30. Abdrasulova
 31. Abduraimova
 32. Abdurakhimov
 33. Abdurasulova
 34. Abdraev
 35. Abd rabo
 36. Abdraman
 37. Abdirov
 38. Abderrazik
 39. Abdurahmonov
 40. Abderemane