Efternamn AbdurasulovaAtt veta mer om Abdurasulova efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdurasulova ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdurasulova.

Abdurasulova efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdurasulova, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdurasulova är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdurasulova

Visa karta över efternamnet Abdurasulova

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdurasulova i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdurasulova, så att vi kan få exakt information om alla Abdurasulova som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdurasulova efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdurasulova efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdurasulova är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdurasulova i världen

 1. Uzbekistan Uzbekistan (13523)
 2. Kirgizistan Kirgizistan (1514)
 3. Tadzjikistan Tadzjikistan (415)
 4. Kazakstan Kazakstan (119)
 5. Ryssland Ryssland (86)
 6. Ukraina Ukraina (6)
 7. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 8. Vitryssland Vitryssland (3)
 9. Sverige Sverige (2)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdurasulova runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdurasulova efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdurasulova är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdurasulova är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdurasulova. Detta beror på att efternamnet Abdurasulova ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abdurasulova när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abdurasulova.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abdurasulova har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abdurasulova som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abdrasulova
 2. Abdurasulov
 3. Abdrasulov
 4. Abduraimova
 5. Abduramanova
 6. Abdraimova
 7. Abdurahmanova
 8. Abduraimov
 9. Abdrazakova
 10. Abdurakhimova
 11. Abdyrazakova
 12. Abdramanova
 13. Abdurakhmanova
 14. Abdraimov
 15. Abdurahmanov
 16. Abdrazakov
 17. Abdurakhimov
 18. Abdraeva
 19. Abdyrazakov
 20. Abdramanov
 21. Abdurahmonov
 22. Abdrakhmanova
 23. Abdurahman
 24. Abdurakhmanov
 25. Abdyrakhmanova
 26. Abderson
 27. Abdraev
 28. Abdirashid
 29. Abd rabo
 30. Abdrahmanov
 31. Abdirov
 32. Abduramanovski
 33. Abdoral
 34. Abdirahman
 35. Abdourahman
 36. Abdrakhmanov
 37. Abdramane
 38. Abdur
 39. Abdurrahim
 40. Abdurrahman