Efternamn AbdurahmanovAtt veta mer om Abdurahmanov efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abdurahmanov ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abdurahmanov.

Abdurahmanov efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abdurahmanov, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abdurahmanov är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abdurahmanov

Visa karta över efternamnet Abdurahmanov

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abdurahmanov i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abdurahmanov, så att vi kan få exakt information om alla Abdurahmanov som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abdurahmanov efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abdurahmanov efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abdurahmanov är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abdurahmanov i världen

 1. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (4524)
 2. Kazakstan Kazakstan (1317)
 3. Uzbekistan Uzbekistan (533)
 4. Ryssland Ryssland (478)
 5. Israel Israel (194)
 6. Kirgizistan Kirgizistan (78)
 7. Tadzjikistan Tadzjikistan (60)
 8. Turkmenistan Turkmenistan (46)
 9. Estland Estland (38)
 10. Bulgarien Bulgarien (29)
 11. Moldavien Moldavien (15)
 12. Förenta staterna Förenta staterna (11)
 13. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (9)
 14. Turkiet Turkiet (7)
 15. Sverige Sverige (5)
 16. Kina Kina (2)
 17. England England (2)
 18. Afghanistan Afghanistan (1)
 19. Tjeckien Tjeckien (1)
 20. Georgien Georgien (1)
 21. Irland Irland (1)
 22. Makedonien Makedonien (1)
 23. Malaysia Malaysia (1)
 24. Thailand Thailand (1)
 25. Ukraina Ukraina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abdurahmanov runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abdurahmanov efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abdurahmanov är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abdurahmanov är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abdurahmanov. Detta beror på att efternamnet Abdurahmanov ofta har genomgått mutationer.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abdurahmanov kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abdurahmanov ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abdurahmanov eller något av de liknande efternamnen till Abdurahmanov kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abdurahmanov har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abdurahmanov, men med en gemensam rot.

 1. Abdurakhmanov
 2. Abdurahmanova
 3. Abdrahmanov
 4. Abdurahmonov
 5. Abdrakhmanov
 6. Abdurahman
 7. Abdurakhmanova
 8. Abdyrakhmanov
 9. Abdramanov
 10. Abduramanova
 11. Abdirahman
 12. Abdourahman
 13. Abdrakhmanova
 14. Abdurrahman
 15. Abdyrakhmanova
 16. Abd-rahman
 17. Abdourahmane
 18. Abderahmane
 19. Abderahman
 20. Abd rahman
 21. Abduraimov
 22. Abdarahmane
 23. Abdramanova
 24. Abderrahman
 25. Abderrahmane
 26. Abderrahmani
 27. Abdramane
 28. Abdourahamane
 29. Abdouraman
 30. Abdraimov
 31. Abdrazakov
 32. Abduraimova
 33. Abdurakhimov
 34. Abdurasulov
 35. Abdouramane
 36. Abdyrazakov
 37. Abdarrahmane
 38. Abdraman
 39. Avdurrahmani
 40. Avduramani